Hejs bloggis =)

Igår red jag för typ första gången på 100 år! det var skit kul! något som e mindre kul är att Agnes har åkt till brasilien och kommer inte hem förens 4 veckor! =( jag kommer sakna henne!! I dag slutade vi tidigt eftersom det var sista dagen innan jullov (kl 12) ! efter skolan kom Matilda och Josefine hem till mig det var kul vi typ flummade runt på en lekpark och sjöng ABBA singstar. Nu har dom åkt hem och jag är ensamm,  Mamma, Pappa och Tilde går en Promenad=/ att dom årkar?!

Tyst-tråk...

Det e tyst och tråkigt hemma jag vill fara till någon annan! Vad man göra hemma egentligen? ska iaf till UG ikväll det blir nog kul! har just lärt Enya spela död!(STOLT) Jag vet inte vad jag ska köpa till alla ijul klapp ska gå och fundera på det nu. Jag saknar sommaren så otroligt mkt jag vill tillbaks!

Allt är bara tråkigt och trist...

Jag är sjuk, har varit det enda sen i torsdas... jag missade slöjden idag på skolan och kommer alldrig hinna klart med tildes julklapp som jag gör där. Musikafton är på torsdag jag ska sjunga och spela keyboard, om jag är frisk kommer det låta hemskt, för det första har jag hosta för det andra kan jag inte sjunga och för det tredje så kan jag knappt texten. får se hur det blir. För typ en vecka sen (kanske lite mindre) så klippte jag mig, jag klippte lugg.

RSS 2.0