Pausa

Hej jag ska ta en liten paus på bloggandet,, i typ 3-4 dar så ses om ett tag =)

Pausa

Hej jag ska ta en liten paus på bloggandet,, i typ 3-4 dar så ses om ett tag =)

Snugga cyklarrrrrrrrrr

Tjohej,, här kommer lite snugga cyklar!


COOL! jag skulle seriöst bli rädd om jag såg en såndär!


Hehe,, lite svårt att komma upp kanske?


HEET!


OJOj! en anan variant av tandem cykel?


Nån som tkr om sin cykel kanske? lite ovärt med SÅ många lås!
Kobbigt att låsa upp!!!

Men nu ska jag draaaa! ska träna med 97:orna bara för skojjs skull,, har endå inget för mig så byee! P.S IMORN E DET MATCH<<3333333

SISTA....

...SPRINGTRÄNINHEN för i år!"

eller jag vill egentligen att det ska vara fler men jag vill ha MKT bättre kondis så jag kan springa om alla på planen XD min dröm Haha... Jag kan ju springa nån gång själv,, och då kan ju nån kompiiz eller nåt kanske springa de också.. =)  Idah var det skola jag har inte varit där sen förr förra fredan! måste erkänna att jag saknat den! Eller inte den men alla i klassen! vårann klass övernattning ska bli på ansmarks bygdegår UTAN FÖRÄLDRAR och Mattes Mamma ska titta till oss lite då och då eftersom att hon bor bredvid och det blir förmodligen den 15 juni... KULKULKUL!!! JAG TAGGAR SÖNFDEEEEEEEEEEEER<3


Förlåt för dampet idag nu XD haha Jag har lovat Elias att ta med mig kameran till skolan och ta kort på alla i klaassen och lägga ut så de kommer snart... eller nåra kommer nu =)


FJUTT JOSSAN


SÖT EMMA


BUS IDA (.b)


KNAS ALEX &  ELIAS PIAZ XD kom inte på nått XD


STEÉK ARON


----------------------------------------------------------
hAHA jaa, de var en del av min klass =) fortsättning följer Hihi....


Rubrik saknas...

Hej, vart ingen kulturnatta i¨år för mig =( BAJZ,, men hoppas de andra fick kul iaf.. Istället för Kultur natta fick jag å Pappa fara till IP och spela fot boll och sssen hem å äta godis å se Robinson,, efter det såg vi alla på en film som hette "Fantomen på opera" den var rätt ok,, tänkte därför göra en version av hissa å dissa med den och nåra andra filmer =D...

Fantomen på operan...

...Handlar om en man med ett missbildat ansikte, men en änglalik röst. Han har sin hemliga boning vid en sjö under operan.Han terroriserar skådespelarna, men uppvaktar den vackra och skönsjungande körsångerskan Christine Daaé. Han lyckas driva Carlotta Giudicelli, den bästa av sopransolisterna, till vansinne så att hon en kväll lämnar operan och därmed ger Christine möjligheten att ta över hennes roll. Detta blir dock för mycket för sopranen som, rädd att någon annan ska ta hennes plats, återvänder kvällen därpå.

Fantomen, som mannen kallas (hans riktiga namn är Erik), kräver dock att Christine ska få fler huvudroller och galen av kärlek till henne, kidnappar han Christine för att göra henne till sin brud. En man vid namn vicomte Raoul de Chagny tvingas ta upp jakten för att rädda henne.(och RAoul är också kär i Cristine) De sjunger väldigt mkt opera eftersom det är en opera film. 

JAg ger den 3 ½ poäng av 5. Filmen är hemskt bra men låtarna är för långa och när låtarna spelas händer det nästan inget men om man tkr om opaera så tkr man nog om filmen också...


Här var trailen också....

The rocker...

...Ha
ndlar  om En kille som var med i ett band när han var ca 18 år och på en konsert fick bandet som då hette "versius" skriv kontarkt men bara om de fick byta ut killen i ljusblå tröjja (minns inte vad han hette men vi säger att han heter KalleXD)  Då blev hanarg... 20 år senare så blir han medlemm i sin systerssons band då det går rätt så  bra men han skämmer ut sig reält...

Filmen får 3 poäng... Den var rolig och man kom in i filmen rätt sabbt men ett konstigt slut...




 
Trailernnnn...

Mamma mia...


...handlar om tjugoåriga Sofie och hennes mamma Donna, som driver en taverna på en liten grekisk ö. Sofie skall gifta sig och vill att hennes pappa skall leda henne uppför kyrkgången. Men Donna vägrar säga något om Sofies far. Enligt mammans dagbok, som Sofie tjuvläser, finns det tre möjliga män som haft en förhållande med Donna, så Sofie bjuder i hemlighet under sitt mammas namn in alla tre till bröllopet.

De tre männen anländer till ön dagen innan bröllopet: Harry "Head Banger" Blixt, Terje Barman, och Sam Birgersson. Harry är en bankman som alltid har nära till skratt, Terje är en mycket humoristisk norrman och Sam är en arkitekt som hade en kärleksaffär med Donna men åkte hem för att gifta sig med en annan kvinna. Donnas gamla vänner Tanja, en rik kvinna som gift sig tre gånger, och Karin, ogift kvinna som älskar nattklubbssvängen anländer också till ön. För tjugo år sedan sjöng de tre i en egen sånggrupp: "Donna and the Dynamos....

Den får 4 päng för att den är rolig lite smått romantisk och bra slut... jag tkte mkt om den förut men efter att ha sett den MÅÅÅNGHA gånger så har jag ledsnat. men den e bra!(det är också en musikal med ABBAS musik) 

TraileRn


=)  de var allt för idag.... Oj glömde nästan... var med Fia å Elin ida! det var kul och Mamma fyller också år ida=) //byee

Kultur Natta ikväll

Hejhej,, Ida vare stan med Mormor för jag skulle  köpa presenter till Mamma å PAppa,, mamma fyller år imorn å pappa på freda + att det e morsdag nästa söndag. HAha jobbit,, fast jag kan inte skriva vad jag köpt för att Mamma brukar läsa  mkin blogg´...Efter det så såg jag Vårann match, jag fick inte va med för att  jag inte hade tränat nått i veckan eftersom jag var sjuk och jag har endå lite hosta men det var ju syndf att jag inte kundde va med=( sen hem å slappa va litre med Frida och nu ska jag snart äta och sen... äntligen KULTURNATTA!!!!!! jag har typ aldr4ig varit där... tror jag så d et ska bli kul! JAg ska dit med Fia å Maja =) TRäffar säckert många fler där också =)



Vad tycker ni om min nya header,, jag kunde/fick inte ha kvar den förrA om det ens var nån som hann se  den... Så jag fick göra en ny...  den blev inte lika fi9in men det är faktiskt första gången jag gört en egen header själv... Annars brukar Agnes göra det men nu har hon lärt mig! =)   


 Nu ska jag draa Byee =D

FRUKOST>< HAHAHA

Bara för att den e bäst! Agnes visa mig den! as bra jag garvar ihjäl mig varjde gång!
 
HAHAHA så kul!!

these streets, has to many names for me.

har varit med agnes hela dagen idag, vi tog massa bilder, här är några :)

long before rock n roll

sjukt bra låt som agnes visat mig :D

Nobody now were i am

Du kan inte se mig NANANANANANA!




Efter ennu ett tag så kännde/känner jag mig mkt bättre så jag gick ut ett tag å fika och sen slappa i hängmattan..


Nånting jag älskar..,


Jag har inget att göra det e därför jag kägger ut alla bilder XD lite egooooooo men edå XD


Förra året fick vi nästan "bråka" hängmattan XD
OJ! jag skulle ladda upp en till bild ok jag gjorde precis som vanligt men den hamnade längstupp i hörnet där det står "adresen" på länken! och nu går den inte att få bort! konstigt!


NU funkar det! Pust^^



Nä nu ska jag gå å packa för jag ska till farmor å farfar så hej så länge :=)

Hejhej sommar..

HEjjjj e fortfarande sjuk men jag är  iaf feberfri,, tror jag haha Jag hann inte gå en enda dag i skolan den här veckan efetersom vi e lediga imorn å på freda!! Yiihoo! fast jag ville faktidskt helst gå iskolan igår... menmen XD kan inte hjälpas att jag är sjuk. 

Alltså vad är en "blogg" till för egentligen? Man bara skriver och skriver man kan ju lika gärna skriva dagbok XD det är ju i och försig kul men det är endå lite konstigt haha Fast det är ju jag med XD haha

Jag e ju knas XD

N
i måste lyssna på "monsterbebisen" HAHA så sjukt kul XD
http://www.youtube.com/watch?v=5LHsSfSNyyM&feature=related



Man blir seriöst lycklig av den här söta lilla bebisen Hihi
http://www.youtube.com/watch?v=1vfSk-6tIvo



DET SÖTASTE MAN SETT PÅ 2 BEN! hon kan seriöst hela låten! så sjukt söt! MÅSTE se!
http://www.youtube.com/watch?v=d1CONYHkk2I 



Hon e ju typ duktig!
http://www.youtube.com/watch?v=GweUjzhUwNw&feature=related  


 
 


Måste bara testa om jag har lyckats lägga ut en sånhära grejj..

...Vi får se om jag klarar det Agnes ;D haha


JAG KLARA DET INTE


Last summer XD HAHAH XD

JAg har upptäckt att det är skit kul med ´låt texter som rubrik XDhahah... E fortfarande sjuk men imorn kanskekanske jag kan gå till skoan,, hoppas det! för vi slutra kl 1 då för det är matte dag, vis aka typ få görta matte lekar å tävlingar,, vet inte precis men, dessutom så saknar jag klassen♥ ;( jag fattar inte hur hemskt det kommer bli att lämna mina klass kompisar över sommarn, det känns som att vi aldrig kommer ses nåmer baara för att vi går på olika skolor men vi släpper aldrig tagen! eller hur!? Haha låter väll lite töntigt men haah XD vad tyckte ni om tårtorna från inlägget igår? rätt smarriga va?


Nån som vet hur man lägger ut filmer alltså som man har spelat in själv med kameran på bloggen? om man ens kan det, jag vill lägga ut en film som e jätte söt på när tilde var liiiten XD skriv om ni vet!!! :)

www.bilddagboken.se/emeliie0  KOLLA på mina bilder,, jag har börjat/ försökt lägga in mer bilder men ni kan ju ocksåkolla på mina gammla =)  




                                                                                    


Röbäck i mitt hjäääärta, låt mig besjunga dig nuuu! Hihi

Haha, najs rubrik va?! XD skojja haha.. Bilen på tröjjan jag köpte (som inte blev nån bild) kommer här istället..


cool va?! haah

Jag är sjuk idag :( har typ lite feber tror jag och har hosta :( baaajz! haha
Jag är värkligen sugen på tårtor! därför vill jsg lägga in nåra bilder på nåra smarriga tårtor =D


Åååå! tänk vad glad man skulle bli om man var typ 7 år och fick en sånhär!


GUUUD SÅGOTT! för alla som inte vet det så ÄLSKAR jag choklad!


Den här såg inte sådum ut heller! med godis å allt på!den var s¨söt!


KITTY<333 så söt, fast jag tycker inte så mkt om machipan men endå!


ÅÅÅ! kolla så gott! grädd tårtaa är min apsoluta favorit till å med bättre en choklad tårta! Ibland...


SÅ SÖT! VILLHAAAAA!


Och slutligen min födelse dags tårta! som jag fick när jag fyllde 12! haha söt va?!



Nu måste jag gå och sova så gonatt =)

Sol,vin och vatten, höga berg och djupa hav. de är mina drömmar vävda av XD

Haha, jag suger på rubrikker! så jag skriver massa svenska dåliga sommar låtar XD haha... här e nåra fler bilder från igår iaf....




Albins coola tandemcykel!


Jag tolkade efter Hannas cykel med rollerbladesen =D


Agnes<33


Vi hoppade studsmatta..,..








Söt<33


Söta<33


Hanna =)





 De var allt från igår.. Hare! jag ska skriva ett till inlägg nu så ni får läsa det också =D Byee

Sommar, sommar å sol, havet å viden en doft av jordgubbsglass.

Halloj alla bloggizar =) Elin sov jue hos mig inatt och vi steg upp kl 20 över 7 för att jhon skulle ha match. men när hon cykla dit gick ja å la mig igen XD sen var det steèk resten av för middan men efter kl 112 for vi till Hanna (.O) och vi hoppade studsmatta, åt glass och åkte tandemcykel och Hanna lärfe mig åka rollerblades :D kulkul (bilder kommer senare) sen när jag åkte hem träffa jag Maja å fIA de var kul, efter maten så for vi till Maja och vi satt på bron med hennes lap top och då somande jag XD haha piinit! eller somna och somna jag typ halv sov hihi XD

P.s innan vi for till hanna fick jag en ny tröjja som det stod dig This på, den såg ut så här:

<object width="450" height="300"><param name="movie" value="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=26186368_se"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=26186368_se" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="450" height="300"></embed></object> 

Vet inte om den koden funkade men det ska tydligen bli bilden av tröjjan jag köpte XD haha den var iaf rosa och kostar 99kr på gina ..

Här e iaf nåra bilder från ikväll:






:D byee!

Elin<3

Häii! var med Elin hela dan idagh, e med hon fortfarande hon ska sova här. Här e lite bilder från idah =3
















Suddih </3




 Nu ska vi hoppa till mitt rum och se euro vision så bajsbajs å hare gott och FIA kRYA PÅ DIG<3!

Tildisen

Hej, sitter här med Tilisen i knät och hon sjunger "andra sidan är ni klara jajja mensan fattas bara" hahaha Jag ska passa henne tills pappa kommer... Ikväll ska  jag på träning sen kommer hilda och ska göra sig i8 årdning hos mig för vi sak ppå PaRTyy hos betty, hon har fyllt år! längtar Jag fick veta klasserna idag! jag hamnade i 7b

1. michaela ackemo

2. karla fabiola aguilar escobar

3. julia algotsson

4. anna bergman

5. ines danielsson

6. amanda egervall

7. fia gustava hildingsson

8. nathalie hjulborg

9. anja johansson

10. klara johansson

11. emilia jonsson

12. linnéa jonsson

13. maja larsson

14. johan lind

15. tobias lindqvist

16. mikael löfgren

17. ellen mattsson

18. fia mattson

19. amel mujakovic

20. andreas nathanael

21. david norén

22. elin pudas

23. edvin smedberg

24. jonathan säfsten

25. emelie öhgren

De är min blivande klass! fast jag hamnade inte med alla som jag ville men iaf dom flesta. Jag kommer sakna min gammla klass! men det bvlir säkert bra i den nya också. Vi MÅSTE värkligen göra nått kul alltså 6:orna på min skola! Jag kommer sakna alla så sjukt mkt! inte ens en endaste har valt linnea alla dissade mig och valde TC ;( aja får försöka hålla kontakten med dom iaf!

Eftersom att ingen röstar på galssarna så vinner Alla! haah

28/5-09 : Klasserna åker till megazone och är på fortet och på kvällen äre muskiafton! åå så kul :)





                                                                             


Emma & Ida<33

Hej ikväll sk a emma o ida äta hos mig sen kommer kanske fia å elin kommer sen också. ska bli klu iaf! äääh hm.. vad ska jag skriva nu då? GLASSARNA! glöm inte att rösta på glassarna lite längre ner!


Emma å tuva<3


Ida<3

HallÅÅee!?

Vars e alla läsare?! jag får ju inga komentarer alls nästan! fy skäms på er! :) kom och läääs! jag som just har börjat skriva så mkt på bloggen jue!  Puss och bra på er som läser<3

BloOndiE

Skola som vanligt iadg, No första lektionen slöjd andra sen so de sista + lute geografi... Idag har jag faktiskt varit och klippt mig! äntligen!  Jag slingade håret blont, det blev kanske liiiiite för blont men men jag blev endå rätt så nöjd =) hahahär e lite före och efter bilder:

                                    Före:



                                                 Efter:


Det blev inte en så fin bild nu men jag orkade inte ta nå fler bilder så den här fick duga XD
- - - - - -- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

För ca ett år sedan så började jag och Mamma skriva en slgas ""bok"" som vi skrev ner allt (eller det mesta) tilde har sagt och gjort i... Här är några sidor ur den:

Tilde tar upp en kudde från soffan och säger till Pappa:
- Stå still så jag kan slå ihjäl dig! Helt utan andledning alldeless lungt..

På påsk dagen frågar mamma Tilde om hon vill vara påsk kärring på förskolan då säger tilde:
- Men Mamma, jag vill inte vara nån påsk tant, jag vill vara en Bamse karl!

Tilde säger Josefine, vet du hur man säger groda på engelska?
- nää, säger Tlde
- Man säger Frogg, säger Josefine. Tilde tänker en stund och sedan säger hon
-Grogg?

Mamma säger till Emelie:
- Kan du inte baka nåt? emelie svarar:
- Nä, jag orkar inte! då säger tilde :
- Men baka då din sur skalle eller ska jag klå upp dig?

Hahaha min lilla syster är allt för rolig XD haha!

Glöm inte att rösta på glassarna i forumet lite längre ner! Heråå! // Blondinen^^


TiP-tOp

Hej sitter här å chillar framför datorn och äter en Tip-top =)
Tänkte testa nått nytt:
Rösta på din favvo glass du får välja mellan 6 olika och du får bara rösta på en glass en gång, och du måste också skriva varför den är så god/ varför det är din favvo glass =) okej.. här är dom :


Solero Jordgubb,


Calippo cola,

Girlie,


Tophat,


Lakrits Puck,


Daim strut



RÖSTA på nu bara! ;)

Ja må han leva ja må han leva...

Hejhej, idag var jag med Nathalie och Fia en liten kortis på morgonen vi skillsade på skateboard=) sen for vi till Sillviken och sen for vi till Linda, Alvin och Johan för Alvin fyllde år.







- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -




På vägen till Sillis stannade vi på Donken och köpte hamburgare som vi åt i bilen...




FRAMME! :)


>Jag och tilde badade i havet för första gången i år! (klaga inte på mina vita ben!)


Plattfot?








Skumm bild!


JACK<333




Jag tog också en liten spark tur! HOSTHOST**

- - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -- - - -
Sen for vi jue till Alvin men tog inga bilder då...

svaren på gissa ansiktet från förrförra inlägget (tror jag det var)

 Rätt svar var Jag XD

 och Paris Hilton =)

haha kanske inte så svårt menmen...
Nu för typ en halv timma sen så for jag och Pappa till stöcksjö för att pappa hade sagt att det fanns en rosa kärring cykel där men när jag skulle se den så var det ingen kärring cykel det var en dAM CYKEL PRUTT! Alltså ni fattar väll att jag menar att en kärring cykel e en sån där böjd sak längst ner och dam cykel är jue en sne sak haha jag äger på att förklara... Men guud vad Besviken jag blev! 

                                                                                  



                                                                                                                     Nu ska jag dra herååh // Pruttmanicken!

Elin & Fia =)

Igår var ju jag med Elin och Fia(johanna kunde inte vara med oss) så här kommer bilderna från då :)








Vi hittade på ett eget recept, några av ingredienserna var: strössel,sirap,socker,ägg,mariekex och ja....


Jaa, här e resultatet... alltså BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! fast Tilde tyckte iaf om den XD























Sen vid typ 5 tiden så for Elin hem och efter maten åkte jag till Fia och vi spelade fotboll buzz och åt godis...

BAJS-BARN=JAG

Hej jag e så dålig på att skriva på bloggen nu! sorrysorry! men jag har typ fullt upp med kompisar och träningar och sånt men jag MÅST skriva mer! igår åt jag midda hos ellen och vi var med Malin Amel Frida och nåra till, idag ska jag va med Elin och kanske fia och Joahanna, men nu ska jag på träning så skriver mer om det sen herååh

Idaaag =)

Tjoheej! idag vare jue skola, det var som vanligt orkade inte berätta... Jag åkte med Noomi hem iaf och när jag var hemma så ringde mamma och hon ba:
Jag e på leoslekland med Tilde, jag kommer hem efter din träning. Och gissa om jag blev avisssssss hon fick säkert masa glass och godis och ¨sånt! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ tänk om man fick vara liten igen, eller kanske inte men iaf för en vecka XD haha..



Vem e det här? kan ni gissa det??



Och vem är det här dåå?


AGNES PRIIIIS =)

Tjohej nu kommer Agnes pris för att hon vann frågesportsaken...
Agnes blogg heter www.agneess.webblogg.se och är en rolig blogg med många bilder och videoklipp. Hon skriver nästan varje dag så kollakollakolla! Agnes har en super cool header och hela bloggen är jue såklart snygg.. haha

Agnes är 14 snart 15 och har en ur gullig hund som heter Tova och hon har också en söt kanin som heter Oskar. Jag läser Agnes blogg varje dag och det borde ALLA andra också gör för att den e så sjukt bra! och jag menar det! jag lovar!
Så om ni inte har läst den måste ni göra det annars blir Agnes och Emelie inte glad Hahaah XD lääs!

Allt jag har kvar












<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Amy kissan, varför blev det såhär? jag älskar dig super mkt och kommer aldrig att glömma dig! du är den underbaraste finaste katt i hela världen! Du har aldrig bitit nån bara när tilde var liten och drog dig i svansen, du är så söt och fin min älskade katt jag kommer aldrig glömma dig, när du tassad upp i min säng på kvällarna och när jag kom hem sprang du till mig och strök dig runt mina ben, du är underbar och bäst! jag älskar dig

Städaaaaaaaaaaa

Tjohej! Jag sitter i ett fika rum på mimerskolan (tror det hette så) FÖR JAG PRAOAr (oj råka hålla in caps) hos linda som är städare.... de här har jag gjort:

åkt till ett dagis skurat sopat och stadat toan sen åt jag en macka sen for vi till östra gymnasiet och där fick jag tömma papperskorgar och torka bord sen for vi hit och nu e det en slags pause så jag har legat och sovit i en säng här XD lyx lyx haha snart ska vi fara och käka på Frasses och sen städa lite till haha 




                                                                                                                                                                                Puss  &  hej // StädaRN

Mys kväll med söta kompisar :]

Igår var jag med Fia Elin Och Johanna, vi var ute hela dan  och fotade och flummade och på kvällen så öste vi på med godis och såg världens bästa film (igen) och kan ni gissa vilken den är???
Twilhigt!!!!!!!!!! Såklart sen sov jag hos Johanna och på morgonen ringde vi Fia så hon kom också sen så hade jag å+ Fia match så vi åkte dit och förlora med 2-0. BNu ska jag fara till min faster och sova där för inmorn ska jag praoa som städare på hennes jobb! haha det var lite pinit för jag ringde henne och frågade om jag kunde praoa hos henne på torsdag men det var visst  på måndag så nu n är pappa ringde och fråga när jag skulle komma så hon typ ba: men va? emelie sa ju at det var på torsdag.... så det blev lite pinit men hon sa som tur var att det gick bra endå :)


Bilderna från igår:


















Haha! XD

Nu ska jag gå och vara lite social med min familj =D så Herrå Haha


Majbrasan =()

Igår var det jue majbrasan, var där med Ellen och Emma =) fast vi kom lite föör tidigt så vi höll på att frysa ihjäl så vi stack innan brasan var tänd =( så jag hann aldrig se den =( Baaajskååårv! Haha men de var jue kul endå :) vi for till Malin och hoppade studsmatta sen och då kom Josef, henke och Jesper dit ocks¨å, wsen gick vi till Ellen och åt godis och såg på hockey, jag och Emma sov där och sen på morgonen så stekte vi i solen på malins studsamatta då med =) haha...

Nu kommer svaren på fråge sporten... (de rätta svaren är under strykna.)


Vad heter jag i andra namn?
1: Sofie
2: kristina marie
3: linnea
4: Anna teresia

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --

Vad har jag haft för djur?
1: 1 katt, 2 kaniner och 1 häst
2: 1 kanin 2 katter och 1 häst
3: 1 katt 1 kanin och 1 hund
4: 2 hundar 1 katt och 2 kaniner

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vad heter min syrra i andra namn?
1: olivia
2: rut
3: sofia
4: maria

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  -

Vilken månad fyller jag år i?
1: Agusti
2: juni
3:december
4: oktober

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hur många gånger har jag flyttat?
1: 2
2: 1
3:0
4: 3
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Och vinnaren är....
Agnes! ( www.agneess.webblogg.se )
på andra plats kommer....
Jossan (hon har ingen blogg)
och på tredje plats kommer....
Fia ( www.mesheandme.blogg.se )
de var alla som röstade och Agnes pris kommer såsmåningom =D
- - -

Vad tycker ni jag borde skriva lite mer om på bloggen tillexempel att jag ska ha mer hissa och dissa eller mer frågesport ja eller nåt sånt... Jag behöver hjälp med det så skriv på bara!



Här var kvällens sysselsättning: 
Jaha =)


Och sen kom Betty å Joppe förbi =)




Och vi sjöng....


Yeeii! Haha











                                                                      


RSS 2.0