Veckansblogg!

Tänkte skriva på bloggen igår men datorn var knäpp :S Men nu har Pappa iaf lagat den! Igår gjorde jag inte så mkt men på kvällen så var jag med Ellen och Frida, vi locka håret5 på varann det blev skiit snyggt här e en bild från då :

LOCKAAR
Coolt va!?

Tänkte börja med Veckans blogg, de nominerade är:
http://www.mesheandme.blogg.se/

http://www.agneess.webblogg.se/

http://www.amandajosefine.blogg.se/

www.wonderme.blogg.se

Lycka till, och allihopa RÖSTA!  Tävlingen pågår tills Tosdag (Den sjätte april)

tänkte också passa på att lägga in lite nyheter XD



                               Nyheter!

PANGKAKA
Idag var det PANGKAKA MUMSSHI!


SLÖJD HUSET SUGEEER
Västteg suger! ( clownen sitter fastpå västtegs vägg)





JAG HAR FÅTT LÖSTÄNDER :S Min mardröm har gått i uppfyllelse! (fast i och för sig så slipper jag tandställningen)Hehehe



Solen börjar komma!



Mina skor e dyngsura!




Slut på nyheterna...


Fotboll<3

Hejsaan :) Var som sagt med Fia idag och Johanna kom sen också.. vi sjöng singstar, jag har fått en ny ss skiva, singstar legends det var inte så många bra men jag kan ju inte klaga.. Johanna följde mig och Fia till Fotbolls träningen och träna med  oss. Och nu sitter jag hos farmor och farfar för att vi åt middag där och jag  ska sova där också =) Kan tyvär inte lägga in nå bilder idag eftersom att jag har alla bilderna hemma, men kan väll ta nån från internett.
Vet inte ricktigt vad jag ska skriva... Men jag har gjort en paint bilden men den gick inte att lägga in för nån konstig anledning vad tror ni det kan bero på när typ exempel bilderna gå? Det ser ju bara för tråkigt ut utan nån bild så jag får väll ta en exempel bild då..



                                                                                                                                                                         



                                                                                                                                                                                    Hejdå // Emelie

Fredagen :)

YEES! Fredag igen! härligthärligt! I fredags var jag med Fia vi åt Pizza och tjockade oss med godis och sen kom Johanna och såg på lets dance.. DET SÖGA ATT INTE LAILA VANN! Hon var ju bääääst! Hann inte skriva i fgredags eftersom att jag kom hem rätt så sent så jag skriver nu istället... Jag ska ska nog härma Fia och lägga ut veckans blogg! så jag måste komma på några och fråga om dom vill vara med i veckans blogg :) så om ni vill vara med kan ni komentera här :) fast jag kan ju inte garantera att ni kommer med men det kan ju vara värt ett försök :) 




                                                                                      LÖRDAGEN :)


Tänkte skriva lite om i går :) steg upp vi halv 8 för att mitt handbolls laghade DM detvar superkul vi spelade 3 matcher och jag var höger kant 2ggr och en match var jag höger 9:a :) kulkul det gick väl sådär vi förlora alla matcher men alla spelade ricktigt bra iaf. när jag kom hem så käkade jag och sen ko0m Johamnna och Nathalie och såg robinsson med mig :) de var kul. Jag stängde ut dom på min balkong :) (Jag e busiiig)


UTLÅÅSTA!

UTLÅÅST HAHAH

UTLÅÅHST HIHI

Sen hämnades dom på mig.....



HAHA! rätt åt miig XD


Snart ska jag va med Fia =) kulkul skriver mera sen´Hejdå :)


FIA HAR 4 ARMAR! =O

"Om jag kunde drömma" (LLLL)

Hallojs efters skolan var jag med Fia Elin och Nathalie :)  Vi hoppade hopprep och då halkade jag (som vanligt) och rev sönder mina byxor (MINA FAVVOSAR ;( ;( ;( ) och efter typ en timme upptäckte Elin att jag blödde asa mkt så i hela byxan var det blod överallt XD klant emelie! Jag fick "Om jag kunnde drömma" ( Twilight) utav mamma alltså VÄRLDENS BÄSTA BOK I HELA VÄRLDEN! TACKTACKTACK MAMMI! Gissa om jag ska läsa!?

OM JAG KUNDE DRÖMMA  Den ÄGEER så här står det på baksidan: Hennes doft träffade mig som ett knytnävsslag, som en murbräcka. Det fanns ingen liknelse om vad som var tillräckligt stark för att beskriva vad som hände mig just då.   Idet ögonblicket var jag inte ens inärheten av den människa jag en gång varit. Inte ett spår av den mantel jag av männsklighet jag lyckats svepa in mig själv i. Isabella swan flyttar in till Forks, en liten regnig sovstad i washington. Hon förväntade sig att hennes nya liv skulle bli lika tråkig som staden själv. Men när hon träffar Edward Cullen tar hennes liv en oväntaad och farlig omvändning. Edward har länge lyckats hålla sin identifient som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som Edward älskar mest ev alla. Edward och Bellas förhållande balanserar på en knivseggen mellan begär och livsfara.


                                                                                                             Hinner tyvär inte skriva mer Hejdå// EM

Hallå! vars e alla blogg läsare?

BAAAAAAAAAAAAAAAJS! jag har typ suttit och skrivit eet inlägg i typ en kvart och sen råkade jag klicka på bakåt på musen så att allt försvann!  JAG E HELT DUM-I-HUVUDET! skiit nu orkar jag inte skriva allt som jafg skrev förut! bara lite kort om det: Jag vill klara ut rebbubled, jag vill åka utomlands som Elin, jag vill Klippa mig, jag vill MKT! Jag vet inte vad jag ska skriva så skriv bara mer om vad ni tycker är intressant att läsa och vad som e kul! Jag blir jätte glad om ni gör det! Just nu sitter jag och spelar Rebubbled men det går inte så bra... Ikväll ska mitt handbolls lag möta Josefines handbollls lag, det ska bli skitkul! Sorry Jossan men jag hoppas att vi vinner :D ska snart gå och äta jag e SUPER hungrig! Har någon nåt tips på några snygga skor? jag ska nog köpa ett par nya snart! (även fast jag redan har gjort det nyss men ändå)






DAGENS NYHETER:


MATILDA ÄR COOL!
MATILDA HAR TOFSAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hon e skit fin i det!


SNART SÅ....
SNART E DET SOMMMAR! YEEEH


Killar gör konstiga poserXD HAHAHa

ELLEN
Ellen var mattant igår!!!!!!!!!!!!!



SLUT PÅ NYHETER! Hahaha hade bara lust XD



                                                                                                                                                                                   Hejdå // EM

This day, this morning, this life

Idag på skolan for 4:an och våran klass (5-6:an) till norr mejeriet.. det var faktiskit kul och man fick lära sig en hel del...Dessutom fick man bullar och en slags white board och lite fler små saker. på kvällen stack jag till fotbollen och det var skiita kul som vanligt! Måste bara skriva lite om Elins superkuliga maskerad, det var skiit kul med massa tävlingar och så..

 



  Här var lite kuliga bilder från Festen..


Tänkte skriva lite om vad jag gjorde igår,. Jag var med Johanna och vi var ute och fota lite söta hästaar, sen kastaade vi herrbärt och räkan upp och ner från balkongen och ner men Johanna råka kasta på husväggen så han kom inte ner (alltså herrbert och räkan e två kladdiga låtsas fingrar) så Johanna fick ställa sig påbobben och sopa ner han..



                     




Mwwii

Nu e Pappa sur på mig, för han tycker att jag ska gå och lägga mig men det vill inte jag m,en jag måste BAJSSSS så kan tyvär inte skriva nåt mer :( inte ens nån kulig liten grejj :( så                                                                               Byee


ELIIIIIIIIIIN

Hääääääi,. var hos mormor och morfar idag, det var skit skönt! vi pimplade och grilla hamburgare. när jag kom hem så fika vi och nu sitter jag här. sja snart gå och dusha och sen kommer Linda oxch ska sminka mig inför Elins maskerad, jag ska vara en ondfee :)ska bli skitkul! här kommer lite reklam på super bloggarna jag läser varje dag:

http://www.mesheandme.blogg.se/  det e fias blogg

http://www.wonderme.blogg.se/ de e kajsas blogg

http://www.majasvovve.blogg.se/ de e Majas blogg

http://www.agneess.webblogg.se/ de de Agnes blogg

http://www.nattiskattis.blogg.se/ de e Nathlies blogg

http://www.norrlaningarna.blogg.se/ de e Elins blogg

AA de e typ dom, och några fler men dom läser jag inte lika ofta...  jag måste också tipsa om ett superkul spel fast alla vet säkert redan om det och det e  http://www.rebubbled.com/ det e as kul och ett annat spel som e kul e  http://chat.passagen.se/skissa_o_gissa/skissa.shtml testa dom :) ska dra och dusha nu.  Hare braa!



Agnes

Har varit på stan med Johanna, vi köpte presenter åt Elin eftersom hon ska ha maskerad imorn. Johanna köpte oxå ett par jeans leggins på kaphal som var fina. när jag kom hem åt jag och sen stack jag direkt till Agnes! Gud vad jag har saknat henne och Tova! vi snaskade godis och gjorde det vanliga... Det första jag gjorde när jag kom  hem var att vräka i mig chipsen som Mamma och Pappa och Tilde inte orkade äta  upp (tjockisss) Det blev oinget långt inlägg idag heller :( kunde typ inte sova inatt så jag e super trött!



                                                                                                                

                                                                                                                  


Ja så här ser min dag ut :) ska skriva nåt mera spännande imorgon! Jag orkar som sagt inte hitta på något nu :)


PÅSKEN06


alla har vi varit små..... (PINSAMT)

EmS

Hej! måste skriva snabt idag för jag håller på att kissa på mig XD Det har varit en super dag idag skolan var skit kul! träffade dessutom Agnes på tc :) när jag komhem så satt jag mamma och tilde på veandan och åt glass och bullar medans satmpe hoppade om kring :) ska försöka att göra som Kajsa tipsade mig om att skriva om mode (even fast att jag inte kan nåt om sånt så jag tror fia eller nån får hjälpa mig) jag kan kanske bara lägga ut några bilder på kläder som jag tycker e snygga.... ledsen att jag inte har skrivit så mycket jag har inte hunnit helt enkelt :( men ska försöka bättra mig! jag vill ju ha många som läser min blogg!  här ska jag FÖRSÖKA lägga in lite snygga kkläder =)


tyckte den här tröjjan var lite cool, den finns på H&M för 149 kr


Tycker den här också var fin! den är också från H&M för 249kr :)



                                                                                         den här är också från HM! tänka sig! för bara 90kr!




Kan ni gissa var denhär kommer ifrån? ja rätt HM! för 129 kr



Den här tyckte jag också var rätt fin, hittade den på ellos sida för 99kr. nu orkar jag inte lägga in nå fler bilder tar det sen :)
ska bara fråga "vilken var finast?" 


                                                                              


     


                                                                                                      Fortsätt läsa min blogg! Pussåhéj leverpastej // EMSSSSSS

Bajs

HäJ! JAG HADE FEL! Det var inte sovmorgon idag ;( nu blev jag värsta besviken! men det var kul iaf, åkte med Matilda och Betty hade studiedag så hon kom också och åkte :) Just nu sitter jag och lyssnar på music och koller lite på bilddagboken :) Igår bakade jag och Frida världens goaste muffins! här e receptet:


Ingredienser:
2 ägg
2-4 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
2 dl socker
3 msk kakao
1 blockchoklad eller om man e extra tjock så kan man ta 2 :D


Vispa ägg och socker pösigt. häll i alla andra ingredienser tillsammans med äggen och sockret förutom blockchokladen.  Hacka blockchokladen i små bitar. häll ner block chokladen i bunken med blandningen och s´blanda. häll sedan ner det i muffin former och in med  dom i ugneni ca 10-20 min (ugnen ska va på 175 grader)

Super gott och enkelt! om man vill kan man också blanda florsocker och vatten som glasyr på dom :)


   
                                                   Shiit, vad jag saknar kanarieöarna! kom tillbaks!


Wipeout :*

Heeejs,. sitter och glor på Wipe out, det e as-kul! jag hejjar på Tobbe troll karl! Va med Frida idag sen for jag till handbollen jag gick dit med Elin, Johanna och Fia, fast Fia tittade bara på för hon går ju inte i handboll... Imorn e det måndag,,. IGEN :/ fast vi har frii luftsdag så vi får sovmorgon<3 Vi ska till bräntis¨, Josefine har on i ryggen så hon kan inte komma men Matilda ska åka slalom med mig, jag har lovat att lära henne lite... (även fast jag suger menmen)  Jag hinner nog inte skriva så mycket idag för jag skriver bara på reklamen på  wipe out...



                            
Eliin!     
       Elin!                              Fia!                         Johanna!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Ska snart gå och ducha, GUUD vad skönt jag känner mig som enn fet äcklig ful svett apa! Sen ska jag äta nåt gott :D ja, jag vet att jag e tjock! 


                                                                                                                                                    Ha det super<3// EMSI-TJOCKI

-Lördag-

Idag var jag med Ellen och frida Kulkul! sen på kvällen kom hela deras familj och åt och såg på melodifestivalen hos oss!Ska försöka skriva lite mera om förslagen ni skickade, men ni får såklart  skriva mer förslag! Tyckte ni att rätt låt vann? Jag tyckte dden var sådär :/ men endå rätt okej... nu tänkte jag lägga in några film tips bara för att.

BRON TILL TERABITIABron till terabitia är en super bra film som handlar om Jess som  är en pojke som bor i en stor familj med bara systrar. De är lite fattiga. Jess är duktig på att rita och teckna serier. Han har det svårt i skolan och har inga vänner. I flera veckor har han tränat och tränat till ett lopp på rasten i skolan. En av de andra pojkarna som ställt upp är hans mobbare. Han är snabb, så just därför är det viktigt. Men han vinner inte utan kommer tvåa och det var den nya tjejen som slog honom dessutom. Men den nya tjejen är speciell och har en mycket sällsynt gåva, fantasin. Snart blir de vänner och Leslie och han går ut i skogen för att leka. Då hittar de ett rep över en flod. Leslie hittar på att det är ett magiskt rep som man använder för att ta sig till deras hemliga land Terabitia! Plötsligt blir hela världen bra för Jess igen. Deras musiklärare som han varit kär i tar med honom till ett museum Det är då något händer med Leslie.


   I taket lyser stjärnorna! 

Huvudpersonen är trettonåriga Jenna Wilson, vars mamma är döende i cancer.

Hemma hos Jenna finns en rullator, en doseringslåda, en duschstol, peruker och anpassade möbler och skåp. Och mormor som lägger sig i, förändrar och påminner om att allting är långt ifrån bra.

Jenna är bara tretton år och i taket i hennes rum har hon och hennes mamma klistrat upp stjärnor som lyser i mörkret. Det ingen vet är att under en speciell stjärna har Jenna gömt en text. "Om du dör mamma, då tar jag livet av mig".

Hennes bästa vän heter Susanna och de hatar tjejen Ulrika "Ullis Knullis" som går i deras skola. Hon bor i samma trappuppgång som Jenna. Hon festar ofta, dricker alkohol och röker.



Ni måste se filmerna dom e super duper bra! jag har sett I taket lyser stjärnorna på bio med Fia, Johanna och Elin den ÄGEr och den e både rolig och sorlig. Och Bron till terabitia såg jag med Mamma och pappa hemma och jag grät och grät och grät jag trodde aldrig att jag skulle sluta gråta, den är så sjukt galet bra sedom sedom sedom!


                          


Friday is my favvo dag<3

Ja jagvet, jag ÄGEER på engelska XD Har inte skrivit på ett tag men skriver iaf nuXD Nu e det etligen fredag! Farfar hemtade mig på skolan idag, det var en helt vanlig skoldag förutom att vi var tvungen att ta bort halva musiken och sätta dit storsjung istället OCH DET SUGER värkligen!! Iaf när Farfar hade hämtat mig så hämtatde vi tilde på dagis, och det första hon sa var
- FARFAR! EMELIE! Kan vi inte gå och FIKKKKKKKKKKKKKKKKKA?!! den lilla tjokisenXD
så vi gjorde det, på barnenshus :/ fast det var faktiskt rätt mysigt endå :) jag fick bulle och Godis...
när vi kom hem passa Farfar Tilde medans jag städa rummet och tog hand om sötiss stampee, sen kom ellen och frida till mig, vi typ spela spel och va med Tilde sen gick vi ut och typ hoppa i snöhögarna de var as-kul! vi hade fått pengar så vi kunde köpa godis till lets dance och det gjorde vi. Vi köpte 4 chokladkakor och chips och sen gick vi till Ellen och frida och såg på det =) Och nu e jag hemma och chillar,..., Imorrn e det SOVMORGON<333333333333 skönt! alltså jag har typ bara börjat skriva mindre och mindre texter i varje forum jag vet typ inte vad man kan skriva om förutom vad jag har gjort iadg så ni får väldigt gärna komma med nåt förslag! om vad jag ska skriva eller om jag ska ha speciella teman eller nåt! så skrivskrivskriv bara på och ÖS mig med komentarer!


 
                                                                    Min sötis!

Handboll<3

Hallojjs! Orkade inte skriva igår :/ jag gjorde ändå inget speciellt förutom fotbollsträning och skola dåh :D
Idag var det skit jobbigt att  stiga upp jag bara somnade om hela tiden! fick åka lite tidigare en vanligt för att jag skulle till tandläkaren  före skolan... Tandläkaren spende min tandställning ännu HÅRDARE ;( så nu dör jag för att det gör så sjukt ont!!!!När jag kom till skolan så hade 5:orna hemkunskap så det var bara vi 6:or som var i klassrummet och jobbade geografi, vi läste om Auustralien,det var faktiskt rätt kul för vi snackade mest om djur och klimat och det tycker jag typ e roligast med geografi :) sen vare slöjd och vi åt som vanligt på väst-teg och det var som vanligt ÄckliGGGG mat, det vartyp fläskgryta och potatis X( blÄÄÄ! När vi var tillbaka från slöjden hade vi mera geografi fast nu fick vi jobba enskillt med Asien eller Australien, jag jobbade med Asien.... Den sissta lektionen var också geogrefi/läsa så det var ganska bra i skolan idag :) fasr en maten inte var god :D Ikväll ska jag på Handbollsträning, det var typ 10000000000 år sen käns det som :/ så det ska bli jätte kul! Imorgon blire nog en BAJS-DAG i skolan! jag vill vara sjuk då juuuh! Men det  e ju iaf bättre en måndag :) Vill bara passa på att ställa en liten fråga bara för att.... Måste bara komma på nån! Hmmmmmmmmmm.......


Vad är den bästa låten i världen?
                   Och
Vad är ditt favvo godis?


:) jag gillar att ställa frågor XD så KOMENTERAAAA (A) 


Älska<3


                                                                                                                      

   

                                                                                                                                Puss&hej,leverpastejj</3

Sista lov dagen :C

DET E SISTA LOV DAGEN IDAG! Bajsbajsbajs BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Ellen och Frida sov över hos mig idag det var as-kul! vi for och bada på morgonen och sen gick vi ut med enja och sen åt jag palt hos dom. efter det gick vi ut till lekparken och "jagade istappar" de var typ kul, ja vi e lite knasiga.. Men mitt i alltihopa ringde nån på min mobil och sa

- Hej, jag har hittat den här mobilen, vet du vems det är?
-jaa, jag tror att det kan vara min kompis Johannas..
Och sen la den "någon" på
efter ett tag ringde "någon" upp och den "någon" var busiga Elin och Johanna,
Hahaha sötisar <3

idag blir det nog inget långt bloggande för mig för att jag ska gå ner och njuta av den sista lov dagen så jag får skriva mer typ im orgon så ha det bra och NJUT av den sista lilla stunden av lovet!





Hej Bloggmänniskor XD

HAde inte världens bästa rubrik men,,. ville skriva nåt knasigt så det blev det där XD hann inte skriva igår så nu ´skriver jag lite om det också.. Igår for jag till sillviken med mina kusiner Max och Tim (Max e 14 och Tim e 10) På kvällen såg vi en skit bra film som ni MÅSTE se den hette "V for Vendetta" sedensedenseden! På morgonen gick jag och Tm och Morfar ut ovh tog upp nät, Max sov så han följde inte med. Första fisken var en Simpa, vi döpte han till Råland XD

ROLAND<3  Andra Fisken var en lake, den fick heta Max eftesom Max e lång och det var laken M;ax oxåå... här e Max iaf :   maaaX   Den tredje var en Ja hmm minns inteXD men den hette iaf Tim bara för att... ja, det har jag också glömt menmen kan inte hjälpas    Och fjärde hette Aborren ABBA och sen fick vi inga fler firrar här e ABBA    Vi åt semlor som mormor hade bakat när Max hde vaknat det var skit gott, vi gick också ut med Enja ett tag sen for vihem. Nu vill jag också lägga in några fler bilder  från i fredags och torsdags bara för att jag har tråkigt..

TIM   MaX   SEMLA<3 
 Tim                                        Max                                        semlan
ENJAA 
 Enja                                            Och Fia bara för att hon e  bäst!
 Och för att hennes blogg också e det ni får inte glömma att kolla in den innan ni stänger av datorn!!!   
http://mesheandme.blogg.se   LÄS DEN!  


                                                                                       Puss p¨å er// Emelie - knassssssssssssssssss
         


TILDE

 tiiilde   r emelie mamma pa ppa stampe morrmorrrrrrrrrrrr morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrffffffffffffffffarrrrrrrrrree  far4faaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr   faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarffffffooooooooooooor  tildddddddde mamma  bbbbamse// Tilde (Hon har just lärt sig att skriva på tangent bord) Hahaha



Har just kommigt hem från byggdsilium med Josefine,. Vi åt hennes Mammas kyklingsallad det e den godaste kyklingsalladen i världen ( och då menar jag värkligen VÄRLDENS<3) vi hade oxå med oss kakor läsk och annat gott, också köpte vi såklArt lite godis :) En gång när Jag och Josefine skulle åkaa upp i liften (det var ankar lift) så hamnade jag utanför den och hängde i med bara armarna så jag försökte dra mig upp medans Josefine höll i mina stavar men det gick inte så bra så mina skidor for snätt och hamnade på josefines skidor på nått konstigt sätt så vi ramlade och det låg ben, stavar och armar lite överallt,, alla som åkte för bi glodde på oss medans vi höll på att garva ihjäl oss! Ojojoj de var värkligen kul! Måste göras om!! På vägen till baks så spelade vi SPINGO i bilen det var faktiskt kul! Fast Josefine vann hela tiden men endå ;D Nu ska jag typ se på TV och spela lite dator och lägga mig TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIdigt för imorn måste jag upp super tidigt för att passa Tilde så nu kan jag inte skriva mer...


Fia-lott

Va med Fia idag, vi körde kurragömma, spela Buzz, "dampade" (som din moster sa XD) och typ åt MÄGNDER med godis! Haha,. Jag ser Fia genom fönstret nu XD HEEJ FIAA! Jag tror hon kammar sig :D Skrev inget igår orkade inte XD men jag gjorde iaf en jätte god "kaka" om man kan kalla det så, här e receptet...

Ingredienser:
1 hel blockchoklad
1 banan
hallon
jordgubbar
och massa annan god frukt som finns!
(man kan också pressa apelsiner men det dar vi sen..)


Gör så här:
Smällt chokladen. Blanda i apelsin saften. häll ut den  smälta chokladen på
en plåt med sånt hära bak papper.
stoppa ner all frukt i choklad röran.
He sedan in allt i frysen i ca 15 min..
sen får du bestämma själv om du vill skära dom i bitar eller äta den hel :)


Testa! Det var skit enkelt och super gott! Nu ikväll ska jag bara vara hemma och imorrn så ska jag va hos Jossan, vi ska typ åka slalom Kulkul! men skriver mer om det då...


I love caaandy<3

Hello,. Idag har jag varit med Betty vi var hos hennes pappa på mariedAL vi gick ut en långsväng med söt-Joppe och alla glodde på oss för dom tyckte väl att det var lite konstigt att gå ut med en kanin i kopplet mitt i stan... iaf efter det gick vi till djurmagazinet där Betty köpte kanin godis och en rese-skål till Joppe och jag köpte godis till Stampiis sen gick vi till Godishuset  där jag köpte en klubba och några tabletter ovh Betty köpte typ sånna hära skosnären fast ihoprullade om ni förstår vad jag menar...

Betty: ÅÅÅÅ,. KOLLA VILKEN SÖT HUND!!
Emelie: vars?
Betty:Där, i Bilen!
Betty: Oj, det var visst bara ett gosedjur HAHAHHAHAHAHA!
Emelie:HAHAHA,. Blind-Betty!!!



Betty stoppar in hela godis rulle saken i munnen och gapar och säger
Betty: KOLLA!! BAJSBAJSBAJS!
Emelie: ursh! lägga av!
Betty: Okej...... BAJSBAJSBAJSBAJS!
Emelie: BEEETTY!
Betty: HAHHAHAHAHAHA


Jadu det e våran humor :D När jag kom hem från Betty så har jag bara suttit här! Jag trodde det var träning men det var det visst inte :( aja,. får hitta på nåt annat, kanske spela gitar hero eller nåt? Bara undrar vad XOXO står för för alla typ skriver så! jag e typ lite efter :D

Ha det bra// Emelie X*

RSS 2.0